Willen we wel aan de 5G?

Lukasvan3L
Geschreven door Lukasvan3L op

De truc van Hester haar proces naar gezondheid zit hem voor een groot deel in het verlagen van het stressniveau van het lichaam. Dat doet ze door bewust veel positieve emoties te ervaren. Je verdiepen in 5G en druk daarover maken past daar niet bij, dus daar is ze totaal niet mee bezig.

Maar af en toe kom ik hier interessante informatie over tegen, en dat wil ik toch even ergens delen. Dan maar hier :) Hieronder een presentatie waarin de gezondheidsrisico’s van straling worden uitgelegd.

TL;DR

Ze vergelijkt de telecomindustrie met o.a. de tabakindustrie. Daar heeft het jaren geduurd voordat de effecten van tabak in kaart zijn gebracht en de verkoop gereguleerd is. Ze ziet een aantal toonaangevende onderzoeken die wel degelijk aangeven dat er een kans op gezondheidsrisico is van 2/3/4G, en dat er nog nauwelijks onderzoek is gedaan naar 5G. Maar erg goed kan het voor ons niet zijn, en er worden te weinig vragen over gesteld…